Inköpslista
0 produkter
 
Nyheter
22 Jan 2019
Produktnyhet visas på VA-Tour Sweden... läs mer
22 Jan 2019
Va-Tour Sweden på Pite Havsbad idag, 22 Januari... läs mer
07 Jan 2019
Öppettider under VA-tour (21/1 - 7/2)... läs mer
Fler nyheter...
 
Öppettider

Telefon, 08-580 155 20

Mån - Tors 08.00 - 17.00
Fre 08.00 - 15.30

 

Lunch 11.30 - 12.30

 

Lager, för hämtning

Mån - Fre Enligt ök
 
(Dock tidigast 9.00)

 

Lunch 11.30 - 12.30
 

Arbeta hos oss

Just nu söker vi:

Innesäljare/Lagermedarbetare Hässelby

ABOCO är ett entreprenörsdrivet företag i VA-branschen. Under drygt 25 år har vi framgångsrikt levererat tillbehör till rör såsom rörkopplingar och reparationsdetaljer. Våra kunder finns uteslutande bland professionella branschaktörer så som kommuner, VA- och markentreprenörer över hela Sverige.

Våra kännetecken är, förutom produkter av hög kvalitet, även ett brett sortiment av de produkter vi säljer, snabba leveranser, och specialistkunskap inom vårt område.

 

Jobbeskrivning:

Som innesäljare och lagermedarbetare hos ABOCO blir det din uppgift att driva den dagliga verksamheten på vårt kontor och lager i Hässelby, Stockholm. Ett månsidigt arbete där du kommer att vara delaktig i hela kedjan, från frågor kring produkter till kundorder, inköp och leverans.

Tjänsten går i korta ordalag ut på att ge kvalificerad och trevlig service till våra kunder vid vårt lager, på telefon och via e-post. Men även att ta hand om lagersysslor så som exempelvis inleveranser och orderplockning.

 

Du som söker

Vi söker dig som är positiv, framåt, serviceinriktad och noggrann. Du ska ha förståelse för och lätt att ta till dig tekniska lösningar och vara praktiskt lagd. Du tar ansvar och egna initiativ.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande- eller butiksarbete i yrkesbutik. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Körkort för personbil (B) är ett krav.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en liten organisation där du gör skillnad och har möjlighet att påverka. För rätt person finns möjlighet att utvecklas med företaget och succesivt bredda arbetsuppgifterna.

Anställningsform: Visstidsanställning 12 månader, heltid 40 tim/vecka.

Antal personer: 1

 

Vi tar löpande ut personer till intervjuer under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag: 30 september 2018.

Ansökningar skickas till: jobb(snabel a)aboco.se

 

För mer information om arbetsuppgifterna och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Fredrik Lindberg på telefon 0703-280930.

 

Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter elektroniskt under ansökningsprocessen. När ansökningsprocessen avslutas kommer dina personuppgifter att raderas, om inget annat överenskommits.