Inköpslista
0 produkter
 
Nyheter
05 Sep 2019
Arbeta hos oss - Just nu söker vi: Studenter som vill jobba extra... läs mer
06 Feb 2019
Va-Tour Sweden 2019 är slut. Stort tack!... läs mer
24 Maj 2018
Vi tar hand om dina personuppgifter... läs mer
Fler nyheter...
 
Öppettider

Telefon, 08-580 155 20

Mån - Tors 09.00 - 17.00
Fre 09.00 - 15.30

 

Lunch 11.30 - 12.30

 

Lager, för hämtning

Mån - Fre Enligt ök
 
(Dock tidigast 9.00)

 

Lunch 11.30 - 12.30
 

Arbeta hos oss

Just nu söker vi:

Studenter som vill jobba extra

Är du en självständig och serviceinriktad person som är duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt? Driven och inte tummen alldeles mitt i handen? Sist men inte minst, sugen på att jobba extra vid sidan av dina studier? Då är det dig vi söker!

Just nu söker ABOCO tre till fyra universitets-/högskolestudenter till vår nyöppnade studentpool. Vår tanke är att vid behov kunna bemanna vårt kontor och lager i Hässelby med hjälp av vår student pool. Vi har öppet kontorstid (9-17) under vardagar och söker dig som kan arbeta minst 1 hel vardag i veckan under åtminstone kommande termin. Vi avser att vid behov anpassa schemat veckovis inom poolen för att tjänsten ska gå att kombinera med studier.

Jobbbeskrivning
På ABOCO kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, utifrån de behov som finns på vårt lager och kontor just den dag du jobbar. Arbetet kommer bedrivas självständigt av en person i taget, där du själv planerar, tar tag i och utför de arbetsuppgifter som finns.

Vanliga arbetsuppgifter på vårt lager är att sköta inleveranser, utleveranser, samt plocka och packa våra order. På kontoret kommer du hjälpa våra kunder med exempelvis ordermottagning och produktinformation såväl på telefon, e-post som på plats. Även andra arbetsuppgifter förekommer.

Du som söker
Att ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är så klart meriterande, men inget krav. Du behöver behärska svenska flytande i både tal och skrift. Dina studier ska vara din huvudsakliga sysselsättning. Tidigare arbetslivserfarenhet bör finnas. Ålder över 18 år.

Tjänstens omfattning: Visstidsanställning som baseras på behov i verksamheten.

Om företaget
ABOCO är ett entreprenörsdrivet grossistföretag i VA-branschen. Under drygt 20 år har vi framgångsrikt levererat VA-produkter såsom kopplingar, reparationsmuffar, proppar och andra tillbehör. Bland våra kunder finns bland annat kommuner, VA- och markentreprenörer i hela Sverige. Våra kännetecken är förutom produkter av hög kvalitet, även ett stort och brett sortiment, snabba leveranser, samt specialistkunskap inom vårt område.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev till jobb@aboco.se.

Vid frågor kontakta Fredrik Lindberg, 08-580 155 20.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering kommer vi löpande göra urval bland ansökningarna.

 

Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter elektroniskt under ansökningsprocessen. När ansökningsprocessen avslutas kommer dina personuppgifter att raderas, om inget annat överenskommits.