Inköpslista
0 produkter
 
Nyheter
05 Maj 2022
Våra produktnyheter 2022... läs mer
 
Öppettider

Mån - Tors 09.00 - 17.00
Fre

09.00 - 15.30

 

Lunch 11.30 - 12.30

 

Lager, för hämtning

Mån - Fre Enligt ök
 
(Dock tidigast 9.00)

 

Lunch 11.30 - 12.30

 

Villkor

Beställning
Beställning av ABOCOs produkter kan ske per telefon, fax, e-post och via vår webbsida.

Beställning är bindande från ABOCOs sida först efter att beställning bekräftats. ABOCO förbehåller sig rätten att neka kund att köpa. Om en vara inte skulle finnas i lager meddelas du som kund om detta.

ABOCO säljer enbart till andra företag och organisationer (juridiska personer) som är verksamma inom VA- och VVS branschen.

Priser
I ABOCOs katalog med priser finner du vid var tid gällande priser. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående meddelande. Alla priser anges i svenska kronor exklusive moms.

Lågt ordervärde
Vid ordervärde under 100kr exkl moms tar vi ut en expeditionsavgift om 50kr exkl moms för att täcka våra administrationskostnader.

Betalningsvillkor
Vi fakturerar godkända kreditkunder 30 dagar netto från fakturadagen.

Likviden skall vara oss tillhanda senast på förfallodagen.

Vid försening debiteras dröjsmålsränta med 9,5 procentenheter över gällande referensränta.

Vid eventuell betalningspåminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift.

Leveranser
I normalfallet, vid lagerlagd vara, skickas din beställning samma dag (vid order före kl 12.00), vilket medför att du vanligvis har dina produkter redan dagen efter.

Det går också bra att efter överenskommelse hämta beställda varor på ABOCOs lager.

ABOCO levererar i enlighet med AA-VVS 09.

Frakt
Samtliga leveranser sker "fritt vårt lager". ABOCO använder för närvarande Postnord logistik som partner för våra transporter. ABOCO skickar enbart med vår logistikpartner och på vårt avtal.

Returgodsbestämmelser
Vid retur skall först överenskommelse om retur ske, kontakta våra säljare. Vid kontakt med säljare ber vi dig att ha order- eller fakturanummer till hands.

Retur mer än 14 dagar efter leverans godkännes ej. Mått/specialbeställda/ej lagerlagda varor är ej möjliga att returnera.

Varorna skall vara oanvända och i samma skick som vid leverans.

Det returnerade godset skall alltid ha information om order- eller fakturanummer bifogat.

Vi krediterar fakturerat belopp minus 25 % och eventuell frakt i returavdrag.

Monteringsanvisningar
På vår webbplats, www.aboco.se, finner du monteringsanvisningar för våra produkter.

Personuppgifter / GDPR
Du samtycker till att ABOCO behandlar och lagrar dina personuppgifter och uppgifter kring din organisation.

Dina uppgifter kan komma att lämnas ut och beandlas av andra företag utanför ABOCOs organisation (våra samarbetspartners) i syfte att fullfölja avtal (Exempelvis speditör eller produkt tillverkare), för marknadsföring av ABOCOs produkter (exempevis postbefordran av marknadsföring eller tryckeri), eller som följer av lag (exempevis revisor, eller myndigheter). Våra samarbetsparter kan finnas både inom EU/EES och utanför. Samarbetspartners som får tillgång till dina personuppgifter från ABOCO får enbart behandla dem för ABOCOs räkning i angivet syfte, varefter personuppgifterna ska raderas/förstöras (om inte annat följer av lag).

Vi säljer/lämnar inte ut några uppgifter i andra syften till andra företag eller organisationer.

ABOCO lagrar ihuvudsak uppgifter om andra företag/organisationer (juridiska personer), då vi inte vänder oss till privatpersoner. De personuppgifter (fysisk person) vi lagrar är om dig som representant/kontaktperson för ett företag/organisation. Vanligvis handlar det om uppgifter som för- och efternamn, samt kontaktuppgifter som e-post och telefonnummer till dig på din arbetsplats. Vi lagrar aldrig information om dig som privatperson!

I korthet lagrar vi information om dig som kontaktperson på företag/organisation för att kunna komma i kontakt med dig i din yrkesroll, för att marknadsföra oss mot företag/organisation, men också för att kunna fullfölja avtal (som till exempel order). Vår förhoppning är att intresset att hålla kontakt är ömsesidigt. Att du i ditt företag/organisation har nytta av information vi skickar ut (exempelvis produktkatalog). 

Är intresset inte ömsesidigt utan du, oavsett anledning, inte önskar hålla kontakten/fortsätta få information av oss uppmanar vi dig att kontakta oss, så tar vi bort din information. Det ligger lika mycket i vårt intresse som i ditt! Det vill säga, du kan när som helst vända dig till oss och få din personuppgift som representant/kontaktperson borttagen ur våra register.

Vi rensar våra register med jämna mellanrum, då vi har ett eget intresse i att hålla dessa uppdaterade. Vi lagrar dina uppgifter med ditt samtycke. Du har självfallet rätt att återkalla ditt samtycke när du känner för det. Har du å ditt företag/organisations räkning beställt något från oss kommer uppgifterna sparas vissa uppgifter i minst 7 år från senaste beställningstillfället då personuppgiften blir en del av vår bokföring som vi är skyldiga enligt lag att spara i minst 7 år enligt lag.

Personuppgiftsansvarig är: ABOCO AB, Box 570, 175 26  Järfälla (org nr. 556577-0525).

Övrigt
Vi reserverar oss för tryckfel.

Bilder skall ses som exempel och motsvarar inte alltid det exakta utseendet.

Tryckangivelser i katalog och på webben avser kallt vatten, om inte annat anges.

På vår webbplats kan endast beställning inom Sverige ske.